11 Aralık 2016 07:51

Bekaert grevinde düğün havası

Bekaert işçisi Emrah Varol, düğünleri öncesi gelin Kübra Demirtaş’la birlikte grev alanına gelerek mesai arkadaşlarıyla mini bir kutlama yaptı.

Paylaş

Birleşik Metal-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu Bekaert işçileritoplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varamayınca talepleri için greve çıkmıştı. Soğuk havaya rağmen fabrika önünde grevlerini sürdüren işçiler mücadeleye devam mesajı verirken grevci işçilerden Emral Varol, evlilik adımı attığı Kübra Demirtaş ile birlikte grev alanında arkadaşlarını ziyaret ederek onlara moral verdi.  Bekaert önünde gerçekleşen “mini düğüne” gelin ve damadın ailelerinin yanı sıra Birleşik Metal-İş Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu da katıldı.İşçilerin sloganları eşliğinde fabrikaya gelen gelin ve damat alkışlarla karşılandı. 

DÜĞÜNE GREV ALANINDA BAŞLADILAR

Davul zurna eşliğinde fabrika önünde çiftetelli oynamayı da ihmal etmeyen gelin ve damadı tebrik eden Genel Başkan Adnan Serdaroğlu, çiftin greve renk kattığını belirterek, “Biz kendilerine ve Bekaert işçilerine başarılar diliyoruz. Bu mutluluğa herkes ulaşamaz, ben de çok duygulandım. Birleşik Metal-İş Sendikası adına bu mücadeleye renk kattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. İşçi damat Emrah Varol ise arkadaşlarının grev nedeniyle düğüne gelemeyeceklerini, o nedenle de düğüne grev alanında başlamak istediklerini belirtti. Konuşmaların ardından işçiler gelin ve damadın aileleriyle birlikte halay çekti.(Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

KESK, mitingleri bombalı saldırı nedeniyle iptal etti

SONRAKİ HABER

Emek Partisi: Kan üzerinden hesap yapmayın!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...