10 Aralık 2016 16:28

Ülkücüler tehdide devam etti

Hacettepe Üni. Ülkücüleri adlı grup gazetemizde haberleştirilen saldırıyı kendilerinin gerçekleştirmediğini dile getirdi ancak saldırganları kutladı.

Paylaş

Hacettepe Üniversitesinde iki öğrenciye saldırdıkları ve aldıkları çantadaki paraları çaldıkları iddia edilen ülkücü grup, sosyal medya üzerinden iddiaları yalanladı. Ancak saldırıyı yapanları “vatansever” diyerek kutlayan ülkücüler, “Biz dövmüş olsak gazetelere gidip yalan haber yumurtlayacak takadin kalmazdı” diyerek tehdide devam etti.

Hacettepe Üniversitesinde iki öğrenciye saldıran ülkücü grubun kadın öğrencinin çantasını alıp içindeki para ve bazı eşyalara el koyduğu iddia edilmişti. Evrensel'e haber olan olayda ülkücü oldukları belirtilen bir grup tarafından saldırıya uğrayan öğrencilerin, kaybettikleri çantayı hastane önünde bulduğu, saldırganların bir kadın öğrencinin not defterini, parasını ve kimliğini çaldığı belirtiliyordu.

Yapılan haberden rahatsız olan ülkücü grup sosyal medya üzerinden tehditler savurmaya devam etti. Facebook’ta “Hacettepe Üniversitesi Ülkücüleri” isimli sayfadan haberimizi paylaşan grup, olayı kendilerinin yapmadığını ancak saldırıyı kutladıklarını açıkladı.

Açıklamaları ise şöyle; “Haberde adı geçen S.B 1)Seni ve yanındaki diğer vatan hainini biz dövmedik,zira biz dövmüş olsak gazetelere gidip yalan haber yumurtlayacak takadin kalmazdı.2)Sana haddini bildiren okulda ki birkaç vatanseverdi ve teşkilatımızla alakası yoktu. Yine de yapanları canı gönülden kutluyoruz çünkü size karşı verilen her türlü mücadele kutsaldır.” (Ankara/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Yıldırım: Anayasa teklifiyle yetki karmaşası sona eriyor

SONRAKİ HABER

EMEP: Hak ihlallerine karşı birleşik mücadele

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...