09 Aralık 2016 12:53

Galata Fotoğrafhanesi desteğinizi bekliyor

Maddi sıkıntılar nedeniyle çalışmalarını sürdürmekte zorluk yaşayan Galata Fotoğrafhanesi, fotoğraf satış kampanyası başlattı.

Paylaş

Galata Fotoğrafhanesi, çalışmalarını sürdürebilmesi için fotoğraf satış kampanyası başlattı. Kampanyaya katılanlar fotoğrafçı Yücel Tunca’nın henüz görmemiş oldukları, bilmedikleri bir fotoğrafını 50 TL’ye satın alacak ve aynı zamanda farklı bir yordamla dünya üzerinde bir fotoğraftan en çok kaç adet satılabilir? sorusuna cevap aranmış olacak. Kampanyanın detaylarını Galata Fotoğrafhanesi şöyle açıklıyor: “Bir fotoğraftan en çok kaç adet satılabilir? Bu heyecanlı rekor denemesinde birlikte davranıp, Türkiye’nin önemli fotoğraf kuruluşlarından Galata Fotoğrafhanesine kaynak yaratacağız. Fotoğrafçı Yücel Tunca’nın henüz görmemiş olduğunuz, bilmediğiniz bir fotoğrafını 50 TL’ye satın alarak bu rekorun kırılmasında pay sahibi olacaksınız. Bu bilinmeyen fotoğraf, satış sayısı arttıkça web sitemizin ana sayfasında parça parça görünür hale geliyor. İki ay kadar sonra, 19 Şubat’ta rekor denemesi sonuçlandığında satın almış olduğunuz fotoğrafın orijinal baskısını elinize alıp, dilerseniz çerçeveletip duvarınıza asabilecek ya da sevdiklerinize hediye edebileceksiniz. Fotoğrafçı Yücel Tunca’nın çektiği fotoğraf, 21 cm x 29 cm boyutlarındaki fine art olarak adlandırılan özel bir fotoğraf kağıdına basılacak, sanatçı tarafından soğuk damga ile damgalanacak ve el yazısı ile fotoğrafa ait bilgiler eklenerek tarafınıza ulaştırılacak. Bu özelliklere sahip olan orijinal fotoğraf baskısını 50 TL’ye satın alabileceksiniz.”

KIRMIZI TAZI’DA DESTEK KONSERİ

Galata Fotoğrafhanesinin çalışmalarını sürdürebilmesi için yürütülen fotoğraf satış kampanyasının yanı sıra bir de dayanışma konseri düzenleniyor. Yarın akşam Aslı Köse, Murat Meriç ve Koma Tarlabaşı’nın sahne alacağı konser 21.00’de Kırmızı Tazı’da başlayacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Siviller Halep’ten tahliye edildi

SONRAKİ HABER

İsviçreli gazeteciler Diyarbakır Havalimanı'nda bekletildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...