29 Mayıs 2012 08:28

BDP’nin bu kez de Maraş yöneticileri tutuklandı

ARALIKSIZ süren gözaltı ve tutuklama operasyonlarının hedefi bu kez de Maraş ve Siirt’teki BDP’liler oldu.BDP Maraş İl Başkanı Metin Gönülşen, Pazarcık İlçe Başkanı Ayşe Sonzamancı, Elbistan İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile BDP Üyesi Mahmut Aktaş, ‘KCK yapılanması içerisinde yer almak’ iddiası

BDP’nin bu kez de Maraş yöneticileri tutuklandı
Paylaş

ARALIKSIZ süren gözaltı ve tutuklama operasyonlarının hedefi bu kez de Maraş ve Siirt’teki BDP’liler oldu.

BDP Maraş İl Başkanı Metin Gönülşen, Pazarcık İlçe Başkanı Ayşe Sonzamancı, Elbistan İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile BDP Üyesi Mahmut Aktaş, ‘KCK yapılanması içerisinde yer almak’ iddiasıyla tutuklandı.
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda eve düzenlenen baskınlarda gözaltına alınan BDP Maraş İl Başkanı Metin Gönülşen, Pazarcık İlçe Başkanı Ayşe Sonzamancı, Elbistan İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile BDP Üyesi Mahmut Aktaş çıkarıldıkları Ağır Ceza Mahkemesi Nöbetçi Hakimliği tarafından tutuklandı.

Siirt’te de sabahın erken saatlerinde Çal, 99 Evler ve Doğan Mahallelerinde evlere ve Siirt Belediyesine bağlı sebze ve meyve haline düzenlenen baskında aralarında BDP’li Belediye Meclis Üyesi Hidayet Elinç, Agit Elinç, Razi Elinç ve hal çalışanı M. Şirin Elinç gözaltına alındı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Roboski'nin hesabını vereceksin, kurtulamazsın

SONRAKİ HABER

PKK Iğdır’da 10 kişiyi kaçırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...