08 Aralık 2016 11:15

' Yılmayacağız, sinmeyeceğiz, geri çekilmeyeceğiz'

Mersin KESK Şubeler Platformu, KESK’ in 21'inci kuruluş yıl dönümünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada mücadele kararlılığı vurgulandı.

Paylaş

Eğitim Sen Şube binasında gerçekleştirilen basın açıklamasını KESK Şubeler Platformu adına BES Şube Başkanı Yusuf Kaya yaptı. KESK’in 21 yıl önce 8 Aralık 1995 günü kamu emekçilerinin kendi mücadele örgütler olarak kurulduğunu söyleyen Kaya KESK’in bugün de aynı heyecan ve kararlılıkla emek, demokrasi ve barış mücadelesini yürütmeye devam ettiğini belirtti.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yürürlüğe konan OHAL ve KHK’lar ile konfederasyonumuzun hedef alınması tesadüf değildir diyen Kaya “KESK kamu emekçilerinin ekonomik demokratik özlük ve sosyal haklarının yılmaz savunucu olmanın yanında emeği, barışı, demokrasiyi ve özgürlükleri koşulsuz savunarak toplumun vicdanı ezilen ve ötekileştirilenlerin sesi olmasındandır.” dedi.

Kaya son olarak “Katillere, katliamlara, açığa alma ve ihraçlara inat yılmayacağız, sinmeyeceğiz, geri çekilmeyeceğiz. Biz bıkmadan usanmadan haklarımız ve geleceğimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz ‘’ dedi. (MERSİN/Evrensel)

ÖNCEKİ HABER

Karabük'te inşaattan düşen işçi ağır yaralandı

SONRAKİ HABER

Buz pisti inşaatında çalışan işçi düşerek yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...