06 Aralık 2016 22:04

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: Kabus gibi bir gece yaşandı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev'e 6-0 yenildikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Paylaş

 Dinamo Kiev'e 6-0 yenildikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş "Bu şekilde kaybetmek bizi çok üzdü, böyle bir skoru hak ettiğimizi düşünmüyorum" diyerek, hakemi eleştirerek devam ettiği konuşmasında şunları söyledi;

"Ağır söz söylemek benim için doğru olmaz. Konuşmama hakkımı kullanıyorum. İstanbul'daki maçta Alman hakemin vermediği penaltı, böyle bir penaltı veren hem de Napoli maçında verilen penaltıyı görürseniz başka yerlere gider. Bir söz söyleyip hata yapmak istemiyorum. Söyleyeceğimiz söz, yapacağımız hareket bize yeni zararlar verir. Kabus gibi bir gece yaşandı. Kararlara bakarsak görürüz. Bir söz söyleyip de ceza almak istemiyorum."

Güneş, bir yılın emeğini kaybettiklerini sözlerine ekleyerek, "Bütün bunları tecrübe etmek acı oluyor ama yaşanıyor. Bir an önce toparlanmak gerekiyor. Başarısızlık var, kötü sonuç var. Sorumlusu benim. Hiçbir oyuncuya eleştiri yapamam. Sadece gereksiz hata yaparak takımı eksik bırakmak ve kontrolü yitirmek konusunu düzeltmek zorundayız" dedi.

Bu arada Ukraynalı bir basın mensubunun, Beşiktaşlı taraftarların olay çıkardığı yönündeki soruya tepki gösteren Şenol Güneş, "Sahada utandıran durumu siz yazabiliyor musunuz? Olmayan penaltı pozisyonunu gördüm. Arkamda gözüm yok, sahaya bakıyorum. Siz sahaya bakarken demek ki tribüne bakıyordunuz" ifadelerini kullandı.

REBROV: BEŞİKTAŞ KAYBETMEYİ HAK ETMEDİ

Dinamo Kiev'in teknik direktörü Sergiy Rebrov, karşılaşma sonrası basın toplantısında konuştu.

Beşiktaş'ın takım halinde oynayarak maça başladığını ifade eden Rebrov, "Beşiktaş mücadeleyi kaybetmeyi hak etmedi" diye konuştu.

Kendileri açısından güzel maçlardan birini ortaya koyduklarını dile getiren teknik adam, "Önceki maçları da kazanabilirdik ama maalesef olmadı. İyi maç ortaya koyduk" dedi.

Hakem Craig Thomson'un yönetimini değerlendiren Rebrov, "Kırmızı kart oldu. Ben adaletsizlik olduğunu görmedim. Haksızlık yaptığını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Şirvan’da hukuksal süreç işçisiz yürüyor

SONRAKİ HABER

İngiliz Büyükelçi Richard Moore'dan hakeme tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...