06 Aralık 2016 10:50

CHP'den deli gömlekli, hunili eylem

CHP İzmir Konak ilçe örgütü üyeleri, 'Bu halkı siz delirttiniz' diyerek hunili eylem yaptı.

Paylaş

CHP Konak ilçe örgütü İzmir'de ilginç bir eylem düzenledi. Konak Meydanı'nda Kemeraltı Çarşısı girişinde, Valilik binası ve tarihi Saat Kulesi arasında toplanan partililer, 'Bu halkı siz delirttiniz', 'İşsizlikle delirttiniz', 'Zamlarla delirttiniz', 'Yasaklarda delirttiniz', 'Yurtlarda delirttiniz' dövizleri açtı.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, 93 yıllık Cumhuriyet tarihinde kurulan hiçbir hükümet döneminde son 14 yıldaki gibi insanların çok sayıda çelişkiyle akıl sağlığını bozacak bir yönetim şekli görmediğini söyledi. Başak, AKP iktidarına seslenerek, “Özgürlük dediniz, basın özgürlüğünü yok ettiniz. Özgürlükçü müsünüz yasakçı mısınız anlamadık, delirttiniz. Sağlık hizmetleri parasız olacak dediniz. Eczanelerden aldığımız ilaç faturalarında sağlık hizmeti ödettiniz. Emekli maaşlarından kestiniz. Halkın sağlığından yana mısınız değil misiniz anlamadık, delirttiniz” dedi.

CHP'li Başak demokrasi, adalet, ekonomi, tarım, kadınlar, çocuklar, ahlak, kiralık işçi, eğitim, terör, Atatürkçülük, dış politika, Lozan anlaşması konularında da iktidarın çelişkili açıklamaları ve icraatlarının halkın akıl sağlığını etkilediğini söyledi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Abant Gölü kısmen dondu

SONRAKİ HABER

Euroleague’de 11. hafta programı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...