06 Aralık 2016 05:43

ODTÜ Kitap Fuarı başladı

ODTÜ'de her yıl düzenlenen kitap fuarının 29'uncusu başladı.

Paylaş

Uluslararası Gençlik Topluluğu tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kitap Fuarı, üniversite kampüsünün Fizik Bölümü'nde açıldı. Kitapseverler, Ankara'nın ilk kitap fuarı olma özelliği taşıyan ODTÜ Kitap Fuarı'nı 9 Aralık'a kadar ziyaret edebilecek.

Öğrenciler bu yıl da fuarda hem takas usulü hem de uygun fiyata kitap bulabilecek. Kitap tezgahlarında bir çok sahaftan gelen ikinci el kitaplar ile kimi yayınevlerinin kitapları düşük fiyatlı etiketleriyle yerlerini aldı.

Fuarda Mehmed Uzun, Nazım Hikmet ve Ahmed Arif’in kitapları yoğun ilgi görüyor. Fuarda bir de dilek, şiir ve hikaye masası panosu oluşturuldu. Öğrenciler notlarını yazıp, panolara yapıştırıyor.

Kitap fuarının son günü, ‘ODTÜ Tarih Direniyor’ adlı kitabın yazarı Yalçın Bürkev bir söyleşiye katılacak. Hafta boyunca 08.00-18:00 saatleri arasında fuar açık olacak.

ÇOCUK KİTAPLARI İLE TAKAS

ODTÜ İletişim Topluluğu ise tezgahlarındaki kitapları çocuk kitaplarıyla takas ediyor. İletişim Topluluğu'ndan Atala İç, takası köy okullarında kütüphane kurmak için yaptıklarını söyledi. (DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

Şirvan’da gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

OHAL ve KHK’lere karşı yeni kampanya: Uzatma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...