05 Aralık 2016 21:47

Diyarbakır'da polise saldırı 

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'nde polis ekiplerine saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyenlerden biri yaralı, diğeri ise sağ olarak yakalandı. 

Paylaş

Merkez Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi'nde Cengizler Caddesi üzerinde bulunan polis ekiplerine, bugün saat 22.00 sıralarında saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada, biri yaralı, diğeri ise sağ olmak üzere 2 kişi yakalandı. Çatışma sırasında yoldan geçen 1 kız çocuğu ise hafif yaralandı. 

Yaralılar, kent merkezindeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayla ilgili Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz de meydana gelmesi muhtemel terör olaylarına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında sansasyonel eylemler gerçekleştirmek için dağ kadrosundan geldiği tespit edilen 2 bölücü terör örgütü mensubunun İlimiz Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi Cengizler Caddesi üzerinde bulunan ekiplerimize yönelik olarak silah kullanmaları sonucunda 05.12.2016 günü saat 22.00 sıralarında yaşanan çatışmada 1 bölücü terör örgütü mensubu yaralı, diğeri sağ olarak yakalanmıştır. Ayrıca yaşanan çatışmada yoldan geçmekte olan bir kız çocuğu hafif şekilde yaralanmıştır. Çatışma sonrası olay yerinde yapılan incelemelerde 1 adet tabanca, 1 adet sahte kimlik kartı ve dijital materyal ele geçirilmiştir. Terör ve terör örgütlerine yönelik verilen mücadele kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir." denildi. (DİYARBAKIR)
 

ÖNCEKİ HABER

Bir ahde vefa kitabı: Yaşıyorsak borçluyuz

SONRAKİ HABER

Beşiktaş, gruptan çıkmak için mücadele edecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...