Haliç'teki araç yangını metrobüs seferlerini durdurdu

Haliç Köprüsü üzerinde alev alan bir araç sebebiyle Metrobüs seferleri bir süre durduruldu.

05 Aralık 2016 13:04
Paylaş

Haliç Köprüsü'nde, seyir halindeki bir otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında alev alev yandı. Otomobil içindeki 3 kişi son anda dışarı çıkarak kendilerini kurtardı. Söndürme çalışmaları sırasında yolun trafiğe kapatılması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Yangın nedeniyle, metrobüs seferleri çift yönlü olarak bir süre kapatıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Haliç Köprüsü’nün Mecidiyeköy yönünde meydana gelen araç yangınını söndürdü. Polis ekipleri, güvenlik gerekçesi ile yolu trafiğe kapatırken, Metrobüs seferleri de kısa süreliğine durduruldu. Trafiğin kesilme nedenini bilmeyen bazı sürücüler korna çalarak tepki gösterdi. Yolun itfaiye ekiplerinin yol yıkama çalışmasını tamamlamasının ardından metrobüs seferleri tekrar başladı. Yol araç trafiğine açıldı ancak yaşanan olay nedeniyle uzun süre trafik sıkışıklığı yaşandı.

Araç sürücüsü Alper Yavuz “Seyir halindeyken araç bir anda yanmaya başladı. Araçta üç kişiydik, son anda kendimizi dışarıya attık" diye konuştu. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

 

Reklam
ÖNCEKİ HABER

7 yıl geçti Aydın Erdem cinayeti dosyası hala tozlu raflarda

SONRAKİ HABER

TSK'ye görüntü sağlayacak olan Göktürk-1 uzaya fırlatıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...