02 Aralık 2016 03:57

AKP Kadın Kolları Başkanından doktora tehdit

Çanakkale Devlet Hastanesinde, beyin MR’ı çektirmek isteyen Ayvacık kadın kolları başkanı, MR çektiremeyeceğini söyleyen nöbetçi doktoru tehdit etti.

Paylaş

Ayvacık’tan Çanakkale Devlet Hastanesi’nin aciline akşam üzeri gelerek Ayvacık Kadın Kolları Başkanı olduğunu söyleyen Handan Gençtepe ile Nöbetçi Doktor Yakup Taş arasında MR tartışması yaşandı.

Çanakkale Gündem’den Eylem Gözeldere’nin haberine göre acile gelen Gençtepe, beyin MR’ı çektirmek istedi. Doktor Taş, prosedüre göre acil serviste beyin MR’ı çektirilemeyeceğini, SGK’nın karşılamadığını söylemesi üzerine Gençtepe’nin, “Ben Ayvacık kadın kolları başkanıyım.” diyerek sesini yükseltti. Kadın Kolları başkanı olmasının bir şeyi değiştirmeyeceğini söyleyen Dr. Taş’ı tehdit ettiği iddia edilen Gençtepe, “Seninle uğraşacağım. Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun” dedi. Kadın hastanın bir kaç arama yapmasının ardından AKP Kadın Kolları İl Başkanı Saime Çetin Aydoğan da acile gelerek olaya müdahil oldu.

Olaya şahitlik edenler, serviste yatan hastaların dahi MR çektirmek için sıraya girip günlerce bekleyebildiğini söylerken, Ayvacık Kadın Kolları Başkanı olan Handan Gençtepe’nin böyle bir istek için ısrar ve tehdit etmesini doğru bulmadıklarını belirtti. 

Tehdit ve hakaretten dolayı hasta hakkında tutanak tutan Dr. Taş, konuyu mahkemeye taşıyacağını ifade etti.(HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

AKP Milletvekillerinden imza toplamaya başladı

SONRAKİ HABER

Pendik'te cep telefonu cinayeti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...