01 Aralık 2016 18:24

Çalıştığı inşaatın çatısından düşen öğrenci yaşamını yitirdi

Muğla'da Makine Mühendisliği okuyan son sınıf öğrencisi, 28 yaşındaki Bayram Kartal, okul harçlığı için çalıştığı inşaatın çatısından düşerek öldü.

Paylaş

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, okuldan arta kalan vaktinde okul harçlığını çıkarmak için inşaatlarda çalışan 28 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Bayram Kartal, çalıştığı inşaatın çatısından düşerek hayatını kaybetti.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde son sınıf öğrencisi olan Bayram Kartal, arkadaşıyla beraber çalıştığı inşaatın yaklaşık 15 metre yükseklikteki çatısından düştü. Tanıkların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalbi duran Bayram Kartal'ı kalp masajıyla yeniden hayata döndürdüyse de Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kartal, yaşamını yitirdi.
Kartal'ın ölüm haberini alan ailesi ve arkadaşları derin üzüntü yaşarken okul harçlığını çıkarmak için çatı onarım işlerinde çalışmak zorunda kalan Bayram Kartal'ın cesedi savcı incelemesinin ardından otopsi yapılması için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

Genç işçinin, memleketi Denizli'de toprağa verileceği ve polisin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Lozan'ı istemiyorsan Sevr’e dönelim’

SONRAKİ HABER

Dersim’de eğitime kar engeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...