27 Mayıs 2012 10:37

Polisten ajanlık teklifi: İş, torpil ve 600 lira maaş

GEÇTİĞİMİZ günlerde polislerce bir araca bindirilerek ıssız bir bölgeye götürüldüğünü ve kendisine ajanlık teklif edildiğini belirten Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) üyesi Hüseyin Çalı, İHD Elazığ Şubesine başvurdu. Polislerin, kendisini ‘Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne bir üst bilgi yazıp,

Polisten ajanlık teklifi: İş, torpil ve 600 lira maaş
Paylaş

Basın metnini okuyan DHF temsilcisi İbrahim Yolcu “İleri demokrasi söylemlerini dillerinden düşürmeyen hakim sınıflar muhalif kesimleri susturmaya, sindirmeye dönük politikalarını dün olduğu gibi bugün de sürdürmektedirler” dedi. Yaşanan bu saldırıların ilk olmadığını ve son da olmayacağını belirten Yolcu, “Ajanlaştırma çabalarınız, gözaltı ve tutuklama terörürünüz, düzmece iddianameleriniz, gizli tanıklarınız bizleri mücadelemizden geri adım attıramayacaktır” dedi.

Daha sonra söz alan Hüseyin Çalı, “Polisler bana özel bir hastanede iş vereceklerini, KPSS’de düşük puan alsam bile atamamın yapılacağını ve aylık 600-700 TL’lik maaş verceklerini söyleyerek insanlık onurumu satın almak istediler. Başıma gelebilecek olumsuz durumlardan bu insanlar sorumludur” dedi. (Elazığ/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

AKP’li belediyenin çöplerini toplamak turistlere kaldı!

SONRAKİ HABER

Karşınızda AKP'nin Ergenekon temsilcisi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...