30 Kasım 2016 15:22

Genel-İş, Büyükşehir Belediyesi’nin iddialarını yalanladı

Genel-İş'in gecekondu için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 4.5 milyon istediği iddialarının gerçek olmadığını açıkladı

Paylaş

DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası yönetimi, dün gece 1071 Malazgirt Bulvarı yolunun devamı için yıkılan gecekonduya ilişkin sendika hakkındaki iddiaları yalanladı. Sendika tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada, Genel-İş'in gecekondu için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 4.5 milyon istediği iddialarının gerçek olmadığı ifade edilen açıklamada, sendikaya ait arazi içinden geçen 1071 Malazgirt Bulvarını Sokullu Mahallesine bağlayacak imar düzenlemelerinin hiçbirine Genel-İş tarafından itiraz edilmediği ve dava açılmadığı belirtildi.

Açıklamada, “Söz konusu davalar imar düzenlemesinden önceki dönemde aynı gayrimenkulde hissedar konumunda olan diğer arsa sahipleri tarafından açılmıştır. Gayrimenkulün sendikamıza ait bölümünün kamulaştırma sürecinde herhangi bir pazarlık söz konusu olmamış, sendikamız tarafından bir fiyat teklifi yapılmamıştır. Konunun diğer hissedarlarla ilgili olduğunu sanmakla birlikte, belirtilen tutarların istenip istenmediği bilgimiz dışındadır” denildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Üniversiteler bizimdir! OHAL ve KHK'lar gitsin biz kalıyoruz

SONRAKİ HABER

‘Tarikatlar ailelerin çaresizliğini kullanıyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...