29 Kasım 2016 22:10

İntihar girişimini eğlenceli buldular

Konya'da bir alışveriş merkezinin terasındaki korkuluklarına çıkan F.K.'nın intihar girişimi bölgede bulunan kişilerce eğlence malzemesi yapıldı.

Paylaş

Konya'da erkek arkadaşı ile kavga ettiği iddia edilen 26 yaşındaki F.K., bir alışveriş merkezinin teras katındaki korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. F.K., polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirilirken, olay yerinde toplanan bir grubun gülerek özçekim yapması ve intihar girişimini internetten canlı yayınlaması bu kadarına da pes dedirtti.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Erkek arkadaşı ile kavga ettiği iddia edilen F.K., alışveriş merkezinin terasında bulunan korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Alışveriş merkezinin görevlilerinin ihbar etmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri F.K.'nın atlama ihtimaline karşın yere hava yastığı açtı.

GÜLEREK FOTOĞRAF ÇEKTİLER

Teras kata çıkan ekipler uzun süre F.K.'yı ikna etmek için uğraştı. F.K., ara ara ağlayarak ayağa kalkıp atlayacağını belirtti. Bu sırada alışveriş merkezi önünde toplanan bir grubun F.K.'yı da aynı kare içine alarak özçekim yapması, bazılarının ise intihar girişimini cep telefonlarıyla internetten canlı yayınlaması dikkat çekti. F.K., polis ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren görüşmesiyle ikna edilerek terastan indirildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Öğrenciler protesto için siyah kurdeleyle okula gidecek

SONRAKİ HABER

Asgari ücret için ilk toplantı 6 Aralık'ta

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa