28 Kasım 2016 10:11

Kocaeli Dayanışma Akademisi’nden Evrensel'e ziyaret

Barış Bildirisini imzaladıkları için ihraç edilen Kocaeli Üniversitesi öğretim üyeleri Evrensel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Paylaş

Barış Bildirisini imzaladıkları için ihraç edilen Kocaeli Üniversitesi öğretim üyeleri Evrensel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Kuvvet Lordoğlu, Doç. Dr. Özlem Özkan,  Araştırma Görevlisi Adem Yeşilyurt, Yrd. Doç. Dr Aslı Kayhan ve gazetemiz yazarlarından Prof. Dr. Nilay Etiler’den oluşan heyet, “Başından beri mücadelemizin yanında olan Evrensel Gazetesi’ne teşekkür ediyor, OHAL KHK’si ile kapatılan Hayatın Sesi Televizyonu’nun bizlere verdiği desteği de unutmuyoruz” dedi.

Üniversiteden ihraç edilen ve Kocaeli’de Dayanışma Akademisi’ni kuran öğretim üyeleri ayrıca ülke çapında benzer girişimlerle bir çatı kurmaya çalıştıklarını belirtti.

Evrensel'in Şirinevler’deki yeni binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Hayatın Sesi Televizyonu Genel Koordinatörü ve gazetemiz yazarlarından İskender Bayhan da destek ziyaretinden güç bulduklarını belirterek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca hem basın hem de akademi özgürlüğü için birleşik mücadelenin önemine vurgu yapıldı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin 'FETÖ' yürüyüşü sona erdi

SONRAKİ HABER

Tahir Elçi yeniden seslendi: Çatışma istemiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...