28 Kasım 2016 09:59

Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin 'FETÖ' yürüyüşü sona erdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ'cü olduğunu öne sürdüğü Didim Belediyesi'ne yaptığı yürüyüş tamamlandı.

Paylaş

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, siyasi partilerde var olduğunu öne sürdüğü 'FETÖ' üyelerinin belirlenmesi talebiyle Aydın'ın Söke ilçesinden Didim'e gerçekleştirdiği 4 günlük yürüyüşü tamamladı.  Yürüyüşün sonunda CHP'li Didim Belediyesi'ne siyah çelenk bırakmak isteyen Celal Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere tepki gösterildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, geçen cuma günü beraberindeki 30 kişiyle birlikte, siyasi partilerin içinde bulunduklarını öne sürdüğü 'FETÖ' üyelerine dikkat çekmek ve bunların ayıklanması talebiyle Söke'den, 52 kilometre mesafedeki Didim ilçesine yürüyüşe başladı. Dört gün süren yürüyüş, Didim Belediyesi önünde sona erdi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kılıçdaroğlu'nun ilçe merkezinden belediye önüne pankartlar eşliğinde gerçekleştirdiği yürüyüş sırasında geniş güvenlik önlemi aldı. Yürüyüş sonrası Didim Belediyesi önüne siyah çelenk bırakan ve basın mensuplarına açıklama yapan Celal Kılıçdaroğlu, "Söke'den başladığım yürüyüşü Didim Belediyesi önünde noktalıyorum. FETÖ ile Didim Belediyesi arasındaki bağlantıyı ortaya çıkarmak için yaptığım protestoya bu saatten itibaren bireysel olarak devam edeceğim. Didim Belediyesi ile FETÖ arasındaki bağlantının çözülmesi ve Didim'in geleceğine ipotek koyanların hesap vermesi için ölüm orucuna başlayacağım. Şimdi Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçemi vereceğim" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması sonrası belediyeye çelenk bırakılmasına tepki gösterildi.

Ardından suç duyurusunda bulunmak için Didim Adliyesi'ne gelen Celal Kılıçdaroğlu, burada da açıklama yaptı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Avcılar’a mübadele anıtı

SONRAKİ HABER

Kocaeli Dayanışma Akademisi’nden Evrensel'e ziyaret

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa