28 Kasım 2016 07:21

'Kılıçdaroğlu'ya kızıp kundakladı' iddiası

Kayseri'de CHP Hacılar ilçe binasının kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan 24 yaşındaki Nazmi A., sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

Paylaş

Kayseri'de CHP Hacılar ilçe binasının kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan 24 yaşındaki Nazmi A.'nın  basit yaralama, bıçaklama, darp ve devlet malına zarar verme gibi 6 ayrı suçtan sabıkasının olduğu belirlendi. CHP'ye değil, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ya kızdığı için saldırıyı gerçekleştirdiğini iddia eden Nazmi A., polisteki ifadesinin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Sağlık kontrolü çıkışı medya mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan şüpheli adliyeye götürüldü.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖYLEMLERİNİ BEĞENMEMİŞ

Hacılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından CHP ilçe binasının çevresinde güvenlik kameraları sayesinde kimliği belirlenen Nazmi A., yakalandı. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan N.A.'nın babasının CHP üyesi olduğu, kendisinin de yerel seçimlerde CHP müşahidi olarak görev yaptığı öne sürüldü. N.A., polisteki ifadesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'HDP ve FETÖ/PDY konusundaki söylem ve tutumlarını beğenmediğini ve buna tepki olarak, ilçedeki bir akaryakıt istasyonundan 5 litre bidonla benzin aldığı ve ilçe başkanlığını bununla kundakladığını söylediği' belirtildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Tiyatro sanatçısı Münir Akça hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Sezgin Tanrıkulu: İşkenceden kaç kamu görevlisi beraat etti?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...