28 Kasım 2016 06:23

Karaman'da işçi servisi şarampole yuvarlandı: 12 yaralı

Karaman'da bir bisküvi fabrikasına işçi taşıyan servis minibüsü şarampole yuvarlandı. 11 işçi ve sürücü yaralandı. (Fotoğraf: DHA)

Paylaş

Karaman'da bir bisküvi fabrikasına işçi taşıyan servis minibüsü, sürücünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü ve 11 işçi yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Karaman- Mersin karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Mersin'in Mut ilçesinden Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir bisküvi fabrikasına işçi taşıyan Recep Doğan (36) yönetimindeki 70 BA 903 plakalı minibüs, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu.

DHA'nın verdiği yaralı listesinde çocuk yaşta işçiler olduğu görüldü.

Kazada sürücü Recep Doğan ve minibüste bulunan işçiler İ. Ü. (17), O. D. (15), Nuran Doğan (39), Ali Erdemsoy (23), Abidin Şen (53), Celal Zeybek (21), B. Ç. (17), Nesiri Bilir (19), Fatma Bilir (19), Aysel Toprak (44) ve Mahmut Ülker (42) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (KARAMAN)

ÖNCEKİ HABER

Mili Eğitim Müdürlüğü öğrencilere sabah namazı çağrısı yaptı

SONRAKİ HABER

Antalya'da üreticiler, domatesin cenaze namazını kıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...