27 Kasım 2016 19:18

Tarsus’ta magandalar can aldı

Tarsus’ta havaya ateş açan magandaları uyaran Cuma Buluş’un eşi Hatice Buluş çıkan kavgada magandalar tarafından vuruldu.

Paylaş

Mersin’in Tarsus ilçesinde rast gele havaya ateş açan şehir magandaları, kendilerini uyaran bir vatandaşla kavga etti. Kavga sırasında magandaların tabancasından çıkan kurşunla yaralanan 55 yaşındaki Hatice Buluş, hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.00’da Fahrettin Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir şehir magandası, kuru sıkı tabancayla Cuma Buluş’un iş yerinin önünde havaya rast gele ateş etti. Sesten rahatsız olan Buluş, dışarı çıkarak magandayı uyardı. Hakaretle karşılık veren magandayla Buluş arasında tartışma çıktı. Vatandaşların yatıştırmaya çalıştığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Durumu hazmedemeyen maganda, yakınlarını da olay yerine çağırdı. Maganda gruptan kimin sıktığı henüz bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun, Cuma Buluş’un eşi Hatice Buluş’a isabet etti. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, magandalar ise kaçtı. Ambulans ile Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hatice Buluş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Zanlıları yakalamak için harekete geçen polis, ismleri açıklanmayan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma, çok yönlü olarak devam ediyor. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Mahalle sakinlerinden uyuşturucuya hayır eylemi

SONRAKİ HABER

Fransa'da Cumhuriyetçilerin cumhurbaşkanı adayı Fillon oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...