27 Kasım 2016 14:40

CHP'li Tanrıkulu, Demirtaş’ı ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Edirne F Tipi Cezaevi'ne tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Edirne F tipi Cezaevi'ne tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti. Tanrıkulu'nun ziyareti Demirtaş'a yapılan ilk milletvekili ziyareti oldu. 

Sezgin Tanrıkulu, ziyaret sonrası sosyal paylaşım ağı olan Twitter'de "Edirne'ye geleceklere ciğerci Bahri beyi öneriyorum. Her şey çok güzeldi. Bu tatsız günler elbet geçer, yaşam ve güzellikler baki kalır" paylaşımında bulundu. 

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, bir süre önce Twitter hesabında CHP'li Tanrıkulu'nun HDP Eş Genel Başkanı'nı Edirne Cezaevi'nde gizlice ziyaret ettiğini belirterek, mesajında, "Sezgin Tanrıkulu sessizce Selahattin Demirtaş'ı hapishanede ziyaret etmiş. Sağduyulu CHP'liler CHP nereye gidiyor?" ifadelerini kullandı. 

Gökçek'in bu Tweet’i üzerine Sezgin Tanrıkulu ise Twitter'den, "Henüz ziyaret etmedim. Ama en yakın zamanda ziyaret etmek istiyorum. Her şey siyaset değil. Bu günler geçer, insanlık ve dostluk geriye kalır" demişti. (DİHABER) 
 

ÖNCEKİ HABER

Başkanlık hızlandırıldı çünkü geçim derdi oyunu bozabilir

SONRAKİ HABER

Isınmak isterken zehirlenip öldü, arkadaşı komada

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa