27 Kasım 2016 13:30

Zabıtaların engellediği işportacı kendini jiletledi

Ankara'da zabıtaların engellediği bir işportacı, Çankaya Belediyesi önünde kendisini jiletledi.

Paylaş

Ankara'da zabıtaların engellediği bir işportacı, Çankaya Belediyesi önünde kendisini jiletledi. Satmak istediği örgüleri hapishanede yaptığını söyleyen işportacı belediyeye tepki gösterdi ve “Bu memlekette Tayyip'ten başkaları da var” diye bağırdı. 

Ankara Kızılay'da satış yapması engellenen bir işportacı cinnet geçirerek sokak ortasında kendisini jiletlemeye başladı. Çankaya Belediyesi önünde vücudunu kesmeye başlayan işportacı, 5 yıl hapiste yattığını ve ekmek parasını kazanmak için hapiste yaptığı örgüleri satmak istediğini söyledi. Adını söylemeyen işportacının vücudunu kesmeye başlamasıyla birlikte çevredeki kalabalık belediye binası önünde toplandı. İşportacı işini engelleyen Çankaya Belediyesi'ne tepki gösterdi ve “CHP vatan haini. Sol sol diyorlardı kandırdılar, Deniz Gezmiş parkasını gösterip bunlarla kandırdılar bizi. Sol eskidenmiş, vatan haini bunlar, halk partisiydiniz hani ben de garibanım. Bu memlekette Tayyip'ten başkaları da var. Ben halkım. Ben Tayyipçi değilim ama CHP'yi de artık zerre sevmiyorum” diye bağırdı. 

Zabıta ve polisler uzun süre işportacıyı ikna edemediler. Ardından belediye önüne gelen çevik kuvvet ekipleri işportacıyı gözaltına aldı. (Ankara/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

OHAL’in emekçilere faturası işsizlik oldu

SONRAKİ HABER

HDP'nin Antalya'daki salon toplantısına polis provokasyonu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...