27 Kasım 2016 10:45

Afiş asarken elektrik çarpan itfaiye eri toprağa verildi

Elektrik direğine afiş asarken akıma kapılarak hayatını kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nde görevli Durmuş Erdoğan toprağa verildi.

Paylaş

Dün saat 22.00 sıralarında, merkez Mezitli İlçesi Babil Kavşağı'ndaki elektrik direğine belediyenin bir etkinliğinin afişini asarken, akıma kapılan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nde er olarak çalışan 23 yaşındaki Durmuş Erdoğan, yaşamını yitirdi. Erdoğan için İtfaiye Dairesi Başkanlığı binasında düzenlenen törene Erdoğan'ın ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz katıldı. Törende itfaiye sirenleri, nişanlı olan ve evlilik hazırlığı yapan Erdoğan için çalındı. Erdoğan'ın yakınları gözyaşlarına boğulurken, mesai arkadaşları hüzünlü anlar yaşadı.

Olayın ihmal sonucu meydana geldiğihi belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Genç yaşta, görev esnasında Hakk'a yürüdü. Maalesef ülkemizde insan hayatı çok ucuz. İlgililer, kurumlar görevlerini yeterince ve hassasiyetle yürütmediğinden dolayı, bir ihmal neticesi bu genç kardeşimiz Hakkın rahmetine yürüdü. Bu kardeşimize sahip çıkıp üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi. Erdoğan'ın cenazesi daha sonra götürüldüğü Çiftlikköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

VAKAD’ın kütüphanesine ve banka hesabına el konuldu

SONRAKİ HABER

CHP heyeti Diyarbakır’a gidecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa