27 Kasım 2016 10:12

Trafik polisi eşini öldürdü, 2 küçük kızını yaraladı

Balıkesir Gömeç'te trafik polisi 40 yaşındaki Saadettin Karabulut, eşini bıçaklayarak öldürdü, iki kızını bıçakladıktan sonra kendini yaraladı.

Paylaş

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde trafik polisi 40 yaşındaki Saadettin Karabulut, eşi Fatma Karabulut'u bıçaklayarak öldürdü, 2 kızını yaraladı. Daha sonra aynı bıçağı kendisine saplayan Karabulut, kızlarıyla birlikte hastaneye kaldırıldı. 

Gömeç'te trafik polisi Saadettin Karabulut, bu sabah saatlerinde dehşet saçtı. Eşi Fatma Karabulut'u 2 kızının gözü önünde bıçaklayan Karabulut, daha sonra kızları 10 yaşındaki İ. Karabulut ve 6 yaşındaki G. Karabulut'u bıçakla yaraladı. Saadettin Karakulut, daha sonra aynı bıçağı kendi karnına sapladı. Anne Fatma Karabulut Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aynı hastanede tedaviye alınan G.Karabulut'ın durumunun iyi olduğu bildirilirken, İ.Karabulut ise, Edremit Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Karnından yaralanan Saadettin Karabulut'un ise Burhaniye Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındığı kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Kitzen: Kurallar, güçlü bir örgütlülük varsa uygulanabilir

SONRAKİ HABER

Tendürek operasyonunda donma tehlikesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...