25 Kasım 2016 10:16

Adana’daki bombalı saldırı lanetlendi

Emek ve meslek örgütlerinin basın açıklamasında konuşan Adana Tabip Odası Başkanı Ökten: Ülkede ve bölgede barış istiyoruz.

Paylaş

Adana’da emek ve meslek örgütleri Adana Valilik otoparkında gerçekleşen, 2 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı saldırıya dair basın toplantısı gerçekleştirdi. 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında DİSK, KESK, TMMOB ve Adana Tabip Odası adına konuşan Tabip Odası Başkanı Ali İhsan Ökten, Türkiye’de şiddetin her türlüsünün yaşandığını belirterek Suruç, Diyarbakır, Ankara, İstanbul’da yaşanan katliamların hesabının verilmemesinin yenilerinin önünü açtığını söyledi.

"Ülkenin dış politikası ile Ortadoğu’nun terör batağına sürüklendiğini" ifade eden Ökten, “Suriye’de askerlerimizin olması, oradaki savaşa dahil olmamız artık her gün korkulu bomba kabusları görmemizi artıracaktır” dedi.

Ülkenin sokulduğu karanlık sürece karşı barışın sesinin yükseltilmesinin aciliyetine dikkat çeken Ökten, “Savaşa hayır barış hemen şimdi. Ülkede ve bölgede barış istiyoruz” dedi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Gezici Festival yolculuğa başlıyor

SONRAKİ HABER

TMMOB'un eski 2. Başkanı da ihraç edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...