Bayrampaşa'da plastik atölyesinde yangın

Bayrampaşa'da bulunan Baltaş Sanayi Sitesi'ndeki bir plastik atölyesinde yangın çıktı.

22 Kasım 2016 07:02
Paylaş

Bayrampaşa'da bulunan Baltaş Sanayi Sitesi'ndeki bir plastik atölyesinde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın sırasında mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangında alevler üst katlara sıçradı.

Yangın sabah saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktı. Olay yerine gelen Eyüp itfaiyesi müdahalede yetersiz kalınca olay yerine Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Bağcılar itfaiye ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalanlar zor anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla mahsur kalanları kurtardı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

Bayrampaşa'da plastik fabrikasındaki yangında alevler üst katlara sıçradı.

YANGIN, OKULU TATİL ETTİRDİ; BİR MAHALLEDE HAYAT DURDU

Bayrampaşa'daki yangın Kocatepe Mahallesini teslim aldı. Duman ve koku yüzünden kimse sokağa çıkamadı. Esnaf dükkanlarını açamadı. Dumandan etkilernen Mustafa Irti İlkokulu ve Ortaokulu tatil edildi. Yangını duyan veliler okula koştu. Nefes almakta zorlanan öğrencilere okul yönetimi tarafından maske dağıtıldı. Maske takan ve ağız ve burunlarını kapatan öğrenciler okuldan kaçarak çıktı. Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba okula gelerek yöneticilerden bilgi aldı. Canbaba okulun tatil edildiğini açıkladı. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Adalet Bakanı Bozdağ: Düzenleme tasarı metninden çıkarılacak

SONRAKİ HABER

Aydınlardan HDP’ye ‘meclisi terk etmeyin’ çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...