19 Kasım 2016 10:33

Aynı parkta 9’uncu kedi cinayeti

Antalya Düdenpark’ta öldürülen kedi sayısı 9 oldu. Tecavüz edilerek öldürülen kedinin ardından,dün bulunan kedinin de yakılarak öldürüldüğü öğrenildi.

Paylaş

Muratpaşa ilçesindeki Düdenpark’ta 2 ayda 9 kedi öldürüldü. 2 ay önce tecavüze uğrayarak öldürülen minik kedinin ardından parktaki diğer kediler de öldürülmeye başlandı. Hayvan hakları savunucularının tepki gösterdiği kedi ölümleri sonrasında parkta bulunan kedi evi başka bir parka taşındı. Bazı vatandaşlar gece parkta nöbet tutarak kedileri katleden kişiyi yakalamaya çalıştı, aynı zamanda savcılığa başvurarak bu kişinin yakalanmasını istedi. 8'inci kedinin de öldürülmesinden bir hafta sonra, vatandaşlar dün yine aynı parkta bir kediyi yakılarak park içindeki gölete atılmış halde buldu.

Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, tüm çabalarına rağmen kedi ölümlerini bir türlü durduramadıklarını kaydetti. Parktaki kedileri öldürenin aynı kişiler olduğundan şüphelendiklerini belirten Yanık, çevredeki hayvan sahiplerinin korku içinde olduğunu söyledi. Yanık, kedi katillerinin 1 kişiden fazla olduğunu düşündüklerini dile getirerek, yetkililerden destek istedi. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

'FETÖ'den tutuklanan öğretmen cezaevinde ölü bulundu

SONRAKİ HABER

Yıldırım'dan 'istismar' savunusu: Bunlarınki siyasi istismar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa