19 Kasım 2016 09:10

3 yaşındaki çocuğa anaokulunda cinsel istismar iddiası 

Anaokulunda 3 yaşındaki çocuğa taciz iddiası üzerine savcılık ve Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Paylaş

Zonguldak’ta, 43 yaşınaki S.K. ve 47 yaşındaki A.K. çifti, 3 yaşındaki kızları M.K.'nın anaokulunda cinsel istismara uğradığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık, iddiayla ilgili soruşturma başlattı.

Anne S.K., geçen 21 Ekim'de Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı anaokulundan küçük kızını alıp eve döndüklerinde, okulda cinsel istismara uğradığını söylediğini ileri sürdü. S.K. ve M.K. çifti, bunun üzerine savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulundu. İddiayla ilgili soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı, anne ve babasının adliyeye getirdiği M.K.'yı, dün pedagog ve avukat eşliğinde dinledi. Okul müdüresi H.A.K.'nın da Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındı.

ADLİYE ÇIKIŞINDA AÇIKLAMA

Adliye çıkışında açıklama yapan anne S.K., “Bu olayı kimin yaptığını bilmiyorum. Kızım sadece ‘Bir adam’ diyor. Savcıyla görüştük. Bize sürecin işleyeceğini, sıkıntı yapmamız gerektiğini söyledi” dedi. Okul idaresinin bu olayı kapatması için kendisini ikna etmeye çalıştığını, bunu yapamayınca da kızını okula getirmemesini istediklerini iddia eden anne S.K., “Zaten kızımı o okula asla göndermem. Seneye başka bir anakoluna kızımı vermeyi düşünüyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de konuyla ilgili inceleme yaptığı belirtildi. (Zonguldak/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Hamdi Akın: 2017'de ne olacak kimse kestiremiyor

SONRAKİ HABER

Yarkadaş'tan polis fotoğraflı anımsatma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...