19 Kasım 2016 07:52

Mezarlığı beğenen Vali: İnsanın ölesi geliyor

Erzurum'da mezarlığın hizmet binası açılışında konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, 'insanın neredeyse ölesi geliyor ama ölmeye niyetim yok' dedi.

Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Asri Mezarlıkta yaptırdığı hizmet binasının açılış töreninde konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, "Arkadaşlar, burası o kadar güzel, nezih bir mekan olmuş ki insanın neredeyse ölesi geliyor. Ama ben şimdi paltomu çıkaramadım. Hava soğuk, ölmeye de niyetim yok şimdilik" dedi.

Asri Mezarlık girişinde yapılan yeni hizmet binası ile Kur'an kürsüsünün açılış törenine Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, Müftü Vekili Celal Büyük ve çok sayıda davetli katıldı. Tören açık havada yapıldığı için davetlilerin üşümemesi için dört bir tarafa tüp gazlı ısıtıcılar konuldu. Davetlilere ayran ve lahmacun ikram edildi.

'İNSANIN NEREDE İSE ÖLESİ GELİYOR'

Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Vali Seyfettin Azizoğlu şöyle konuştu:

"İnsanın doğumundan ölümüne kadar belediye hizmetleri her zaman lazım. Açılıştan önce kendi aramızda konuşurken, 'Burası o kadar güzel, nezih bir mekan olmuş ki insanın neredeyse ölesi geliyor' dediler. Ama ben şimdi paltomu çıkaramadım. Hava soğuk, ölmeye de niyetim yok şimdilik." (Erzurum/DHA)  

 

ÖNCEKİ HABER

Önergede imzası olan vekil: Kesinlikle geri çekmeyiz

SONRAKİ HABER

Geri gönderme merkezinde mülteci isyanı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...