18 Kasım 2016 15:25

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ihlaller

Sürücüler; TIR, kamyon gibi ağır tonajlı araçların kullandığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolları'nda denetimsizlikten şikayetçi.

Paylaş

Ağırlıklı olarak TIR, kamyon gibi ağır tonajlı araçların kullandığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolları denetimsizlik şikayetleriyle dikkati çekiyor.

Sürücülerin şikayetleri, sık sık karşılaşılan ihlalleri görüp ceza uygulayacak trafik polislerinin olmaması konusunda yoğunlaşıyor. 

'KULLANMALARI ZORUNLU'

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 26 Ağustos'ta açılmasıyla TIR, kamyon gibi ağır tonajlı araçlar ile şehirlerarası otobüslerin burayı kullanması zorunlu hale getirildi. Ancak ağır vasıta sürücülerinin birçoğu trafik kurallarını hiçe sayıyor. Sık karşılaşılan hatalı sollama, şerit ihlalleri, aşırı hız gibi kural ihlallerini tespit edip müdahale edecek polisle karşılaşmak neredeyse mümkün olmuyor.

Birçok sürücüye göre, Çekmeköy ile Başakşehir arasındaki yaklaşık 50 kilometrelik mesafede polis görmek, kaza ya da asayişi ilgilendiren bir olay yoksa hemen hemen imkansız. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

PSAKD: Diktatörlüğe, faşizme teslim olmayacağız!

SONRAKİ HABER

Çocuk istismarının cezasız kalmasına KADEM de itiraz etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...