18 Kasım 2016 13:52

Açığa alınan öğretmen av tüfeğiyle intihar etti

Muğla'da bir hafta önce açığa alınan Öğretmen Mehmet Karadoğan, intihar etti.

Paylaş

Muğla'da bir hafta önce açığa alınan 37 yaşındaki Öğretmen Mehmet Karadoğan, av tüfeğiyle hayatına son verdi.

Karadoğan'ın arkadaşlarıyla ortak kullandığı internet hattı üzerinden "FETÖ"yle bağlantılı bir siteye girdiği gerekçesiyle 1 hafta önce açığa alınan 37 yaşındaki Mehmet Karadoğan, çenesine dayadığı av tüfeğini ateşleyerek hayatına son verdi.

Bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Karadoğan, 5 gün önce ağabeyi Galip Karadoğan'ın evine misafirliğe geldi. Bugün de saat 09.30'da köy imamı olan büyük ağabeyinin yanına gitmek üzere otomobiliyle yola cıktı. Aradan geçen zamana rağmen büyük ağabeyinin yanına ulaşmayınca meraklanan yakınları, aramaya çıktı. Yol kenarındaki bir limon bahçesinde park etmiş otomobili gören yakınları, çevreyi kontrol etti. Mehmet Karadoğan'ın, bir limon bahçesinde, çenesinin altına dayadığı tek kırma av tüfeğinin tetiğini çekerek intihar ettiği görüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

'Beni affedin doğru olan yol buydu'

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, inceleme yaptı. Mehmet Karadoğan'ın ailesine hitaben yazdığı "Beni affedin doğru olan yol buydu" yazılı bir not çıktı. Karadoğan'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

Geçen yıl Afyon'da görev yapan Karadoğan'ın arkadaşlarlarıyla ortak kullandığı internet hattı üzerinden FETÖ'yle bağlantılı yasaklı bir siteye girdiği gerekçesiyle bir hafta önce açığa alındığı öğrenildi.

Ağabeyi Galip Karadoğan, "Bir soruşturma geçiriyordu. Kimsenin bilmesini istemiyordu. Birileri öğrendikçe üzüntüsü artıyordu. Her şeyini benimle paylaşırdı. Geçen gün savcının yanına gittik. Önemli bir şey değil ama soruşturma biraz daha sürecek demişti" diye konuştu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Isparta'da 'FETÖ'den iki kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

‘Bunun aması, mazereti olmaz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...