18 Kasım 2016 13:17

Dere yatağından kum çıkartan işçi yaşamını yitirdi

İzmir'in Kınık Belediyesi'nde iş makinesi operatörü 45 yaşındaki Oğuzkan Dere, kum yığınının altında kalarak yaşamını yitirdi.

Paylaş

İzmir'in Kınık Belediyesi'nde iş makinesi operatörü 45 yaşındaki Oğuzkan Dere, dere yatağından çıkardıkları ve üstüne çıktığı kum yığının kaymasıyla yığının altında kalarak hayatını kaybetti. 

Kınık Belediyesi'nde iş makinesi operatörü evli ve 2 çocuk babası Oğuzkan Dere, bu sabah mesai arkadaşı Kamil Gökbulut ile beraber ilçede yapımı süren altyapı çalışmaları için Yayakent Mahallesi'nde çalışmaya başladı. Boru döşenirken üstüne dökmek için gerekli olan ince kum için, Kırkgeçit Deresi yatağından dolgu malzemesi çıkarmaya başladı. 

Bir süre sonra dinlenmek için kum yığınının üzerine çıktı. Bu sırada kum yığını kayınca Oğuzkan Dere, altında kaldı. Dere, iş makinasıyla kumun altından çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Oğuzkan Dere'ye ilk müdahalede bulunup ambulansla Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Dere, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oğuzkan Dere'nin eşi, AK Parti Kınık İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nermin Dere büyük üzüntü yaşadı. Kınık Belediye Başkanı AK Partili Sadık Doğruer, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ile hastaneye gelerek aile fertlerine başsağlığı diledi. Dere'nin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA)

ÖNCEKİ HABER

Fransa Başbakanı: AB dağılabilir

SONRAKİ HABER

Bekir Kaya, Silivri Cezaevine gönderildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...