18 Kasım 2016 00:25

Yazarların fuar buluşmaları

İstanbul Kitap Fuarı’nda bugün “İstanbul Kitap Fuarının 35. Yılı Panelleri” yer alıyor. Fuarda bugün çocuklar için etkinlikler de öne çıkıyor.

Paylaş

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı devam ediyor. Fuar programında bugün öne çıkan etkinlikler arasında TÜYAP’ın düzenlediği “İstanbul Kitap Fuarının 35. Yılı Panelleri” yer alıyor.  “Yazarlık Yolculuğunda İstanbul Kitap Fuarı ve Okurla Buluşma Mekanı Olarak Fuarlar” başlıklı panel 17.00’de Marmara Salonu’nda başlayacak. Panelin konuşmacıları ise Gülten Dayıoğlu, Feyza Hepçilingirler ve Feridun Andaç.

“35 Yılda Çocuk ve Gençlik Edebiyatının Gelişimi” adlı Yazar Burcu Aktaş’ın yöneteceği panel ise 15.45-16.45 arasında Marmara Salonu’nda gerçekleşecek. Panelin konuşmacıları Mine Soysal, Melike Günyüz ve Fatih Erdoğan. İstanbul Kitap Fuarının 35. yılı panellerinden bir diğeri de bugün yapılacak olan “Genç Yazarların Gözünden TÜYAP” olacak. Panelin konuşmacıları Koray Yersüren, Cenk Gündoğdu ve Bedia Ceylan Güzelce.

ERDAL ÖZ VE ÇOCUKLAR

Can Çocuk Yayınları bugün “Erdal Öz’ün Çocuk Edebiyatındaki Yeri”ni konuşacak. 14.15-15.15 arasında Heybeliada Salonu’nda yapılacak söyleşinin konuşmacıları Ayşe Sarısayın, Mustafa Delioğlu, Nalan Barbarosoğlu ve Süleyman Bulut olacak. Bugün çocuklar için düzenlenen etkinliklerden birine de Varlık Yayınları ev sahipliği yapacak. “Felsefenin Diliyle Kalk Gidelim: Çocuklarla Yolculuk” başlıklı söyleşi 13.15-14.15 arasında Büyükada Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinliğin konuşmacıları Esra Alkan, Esat Korkmaz ve Hasan Harmancı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yürekli bir mühendisin ardından

SONRAKİ HABER

İHD, Şirvan'daki maden için kapsamlı soruşturma istemişti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa