17 Kasım 2016 18:09

Kılıçdaroğlu'ya hakaretler genel kurulu karıştırdı

TBMM'de çalışan bir personelin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ya hakaret içeren paylaşımları Genel Kurulun gündemini oluşturdu.

Paylaş

TBMM Kanun Kararlar Müdürlüğü’nde çalışan bir personelin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ya hakaretler içeren çok sayıda sosyal medya paylaşımı Genel Kurul çalışmalarının kilitlenmesine neden oldu.

T24'ün haberine göre CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis personeli B.T.’nin Twitter hesabından atılan tweetleri farklı bir yöntemle gündeme getirdi. Özel, kurula gelmeden önce hakaretleri yazan personelin bilgisayar kasasını sökerek kurula getirdi. Özel, personelden hesap sorulmasını istedi. AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da görevli hakkında hızla işlem yapılması gerektiğini vurguladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "Başkanlık Divanı eminim ki bu yanlışı yapan, hukuksuzluğu yapan hakkında gerekli idari tahkikatı yapacak, gerekli müeyyideleri uygulayacaktır" dedi.

Özel, B.T.’nin yanı sıra bu paylaşımlara sessiz kalan sıralı amirleri hakkında da soruşturma açılmasını istedi.

Paylaşımları krize neden olan Meclis personelinin de hesabındaki tweetlere genel erişimi engellediği görüldü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Siirt'te madende şev kayması: 6 işçi yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

‘Cohen’in ölümü huzur doluydu’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa