16 Kasım 2016 12:50

Sokak kedisine tecavüz

Muğla Marmaris'te vatandaşlar tarafından trafik kazası şüphesiyle veterinere getirilen sokak kedisine tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Paylaş

Marmaris Hayvan Barınak ve Sokak Hayvanları gönüllüleri tarafından bugün Cumhuriyet Caddesi Uzunyalı Mevkii sahil yürüyüş yolunda yerde hareketsiz yatarken bulunan sokak kedisi, trafik kazası şüphesiyle veteriner kliniğine getirildi. Uzman Veteriner Hekim tarafından kontrol edilen sokak kedisinin vücudunda kırık, yara ve travma belirtesi tespit edilmedi. 

Genital bölgede yapılan incelemede aşırı kanama olduğu belirlenen kedi incelemeye alındı. Kedinin tecavüze uğradığı, organlarının parçalandığı, idrar ve dışkısını tutamadığı tespit edildi. Tedaviye alınan kedinin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİLER

Bu durumu öğrenen Marmaris Hayvan Barınağı ve Sokak Hayvanları Gönüllüleri kedinin fotoğrafını çekerek, "Maalesef güne çok kötü başladık. Bu güzel kız trafik kazası diye getirildi. Hemen özel veterinere götürdük. Ne yazık ki tecavüz teşhisi konuldu. Çok kan kaybetmiş, vücut ısısı düşük, muayenede resimler çok kötü. Umarım yaşar dua edin” Türkçe ve İngilizce sosyal medyada paylaşımda bulundu. 

Hayvan hakları savunucuları, sahil yürüyüş yolunda sokak kedisine ne olduğuna dair MOBESE kameralarından araştırılma yapılması için polise başvuracağı öğrenildi. (Muğla/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Levent Pişkin, adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi

SONRAKİ HABER

Baydemir: Vekillerin kılına zarar gelirse sorumlusu sizsiniz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...