16 Kasım 2016 11:22

Nuriye Öğretmen 7. kez gözaltına alındı!

Selçuk Üniversitesi’nde açığa alınan akademisyen Nuriye Gülmen, görevine iade edilmek için her gün eylem yapıyor, her gün gözaltına alınıyor.

Paylaş

Selçuk Üniversitesi’nde açığa alınan akademisyen Nuriye Gülmen, görevine iade edilmek için her gün eylem yapıyor, her gün gözaltına alınıyor. Yüksel Caddesi'nde sesini duyurmak isteyen Nuriye Öğretmen'e polis yine saldırdı ve 7. kez yaka paça gözaltına alındı.

OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile Selçuk Üniversitesi’ndeki açığa alınan akademisyen Nuriye Gülmen, görevine iade edilme talebiyle her gün Kızılay Yüksel Caddesi'nde eylem yapmak sesini duyurmak istiyor. “Açığa alındım, işimi istiyorum” dövizi ile İnsan Hakları Anıtı önünde tepkisini dile getiren Nuriye Öğretmen her gün polislerin saldırısına uğruyor. Polisler bugün de Nuriye Öğretmen'in eylem yapmasını engelleyerek 7. kez gözaltına aldı. Nuriye Gülmen'e destek için gelen İlhan Kaya da gözaltına alındı. Her gün gözaltına alınan Nuriye Gülmen'e her seferinde para cezası da kesiliyor. (Ankara/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

TİS beklentileri karşılamadı ama grev mücadeleyi öğretti

SONRAKİ HABER

İskele faciasının arkasından ihmaller zinciri çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...