24 Mayıs 2012 10:12

Grup Yorum ve senfonisi Düsseldorf'ta

AVRUPA'da ilk kez senfoni orkestrasıyla vereceği bir konser hazırlığında son günlerde Grup Yorum. Nisan ayında İstanbul'da gerçekleştirdiği büyük halk konserinden sonra geçtiğimiz günlerde de Antakya'da Emperyalizme Karşı Suriye Halkıyla Dayanışma Konseri veren Grup Yorum 2 Haziran'da Almanya'da 'ırkçılığa Hay

Grup Yorum ve senfonisi Düsseldorf'ta
Paylaş

AVRUPA'da ilk kez senfoni orkestrasıyla vereceği bir konser hazırlığında son günlerde Grup Yorum. Nisan ayında İstanbul'da gerçekleştirdiği büyük halk konserinden sonra geçtiğimiz günlerde de Antakya'da Emperyalizme Karşı Suriye Halkıyla Dayanışma Konseri veren Grup Yorum 2 Haziran'da Almanya'da 'ırkçılığa Hayır' demeye hazırlanıyor.
'On bin ses, on bin yürek, on bin ağızdan ırkçılığa hayır demek' için çalışmalarını hızlandıran Grup Yorum konserine birçok Avrupa ülkesinden katılım bekleniyor. Konserde Grup Yorum'a senfoni orkestrasının yanı sıra Aylin Aslım, Erdal Bayrakoğlu, Burhan Berken ve şiirleriyle Nihat Behram eşlik edecek. Grup Yorum dinleyicilerini Grup Yorum şarkılarının senfonik olarak sunulacağı büyük bir müzik şöleni bekliyor.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

Bilet satış ve otobüs kalkış noktalarıyla ilgili bilgi almak için aşağıdaki adres ve numaralara ulaşabilirsiniz.
[email protected] Tel: (00 49) 0 152 283 592 84 www.grupyorumkonseri.co.cc

ÖNCEKİ HABER

Korki SineMardin’le ilk kez Türkiye’de

SONRAKİ HABER

Aziz Nesin Türkiye’de ilk kez Kürtçe

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...