15 Kasım 2016 14:53

İstanbul Film Festivali’ne başvurular başladı

İKSV tarafından sinema haftası olarak başlatılan İstanbul Film Festivali’nin 36’ıncısı 5-16 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Paylaş

1982 yılında İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen bir sinema haftası olarak başlayan İstanbul Film Festivali’nin 36’ıncısı 5-16 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festival, dünya sinemasının en çok konuşulan örneklerinden Türkiye sinemasının en yeni yapımlarına, klasiklerden yeni keşiflere, iz bırakan başyapıtlardan kült yapıtlara, söyleşiler ve özel gösterimlere ev sahipliği yapacak. 

Festival programında Türkiye Sineması bölümünde yer alacak filmler için başvurular açıldı. Son başvuru tarihi 31 Ocak 2017. Sadece internet üzerinden yapılacak başvurular için ayrıntılı bilgi festivalin resmi internet sayfası http://film.iksv.org’da yer alıyor.

Türkiye Sineması bölümündeki filmler Ulusal Altın Lale Yarışması, Yeni Türkiye Sineması, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Kısa Film Yarışması başlıkları altında izleyicilerle buluşacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya’da ücretler arasında fark artıyor

SONRAKİ HABER

Sizin popüler gerçeğiniz ne?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...