14 Kasım 2016 13:34

Müstehak, OHAL sebebiyle matbu yayınına ara verdi

Gazete Müstehak OHAL nedeniyle matbu yayınına bir süre ara vereceğini açıkladı.

Paylaş

Gazete Müstehak OHAL nedeniyle matbu yayınına bir süre ara vereceğini açıkladı.

Gazete Müstehak’ın bugün twitter adresinden yapılan açıklamada “OHAL sebebiyle matbu hâline bir süre ara vermek zorunda kalmıştır!” denildi.

Derginin önümüzdeki süreçte yine ücretsiz olarak internet sayfalarından PDF olarak yayınını sürdüreceği bilgisi verilirken, “En kısa zamanda yeniden matbu haline kavuşabilmesi için yollar arıyoruz” denildi.

Gazete Müstehak açıklamasını “Bizlere müstehak olmayan günlerden geçiyoruz, ancak şunu da biliyoruz ki yine hepimize müstehak olacak günlerden geçeceğiz. Çünkü son sözü karanlığa bırakmayacağız” sözleriyle bitirdi.

Köşe yazarları arasında Sevinç Erbulak, Ece Saruhan, Iraz Yöntem, Merve Engin, Hakan Atalay gibi isimlerin de olduğu Gazete Müstehak, sezon boyunca her ay 2500 adet basılıyor ve İstanbul Alternatif Sahnelerinden ve taksim kitapçılarından ücretsiz temin edilebiliniyordu.

Ana akım medyada tiyatro haberlerine ayrılan yerin yetersizliğinden ve eksikliğinden doğan  Gazete Müstehak’ın son sayısı KHK ile kapatılan Evrensel Kültür özel bölümüyle yayınlammıştı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İHH için para toplanmasına karşı çıkan öğretmene sürgün!

SONRAKİ HABER

Günsan’da sendikasızlaştırmaya yanıt iş bırakma oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...