14 Kasım 2016 10:39

Ayvacık ‘İmam Hatip’te taciz iddiası

Çanakkale’de Ayvacık Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan bir öğretmen öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaş

Seçkin SAĞLAM
Çanakkale

Ülke genelinde birbiri ardına gelen taciz ve cinsel istismar olaylarına bir yenisi Çanakkale Ayvacık’ta eklendi. İddiaya göre, öğrencilerini taciz ettiği, hakaretler ettiği ileri sürülen bir öğretmen, şikayet üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi. Söz konusu taciz şikayetleri üzerine ilgili öğretmen ile tartışan başka bir öğretmenin de kalp krizi geçirdiği ileri sürüldü.

Ayvacık Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir öğrencinin tacize uğradığını iddia ederek, okul yönetimine şikayette bulunduğu, edebiyat öğretmeni C.A.’nın bu şikayet üzerine tutuklandığı iddia edildi. C.A.’nın akıbeti görülecek mahkemeden sonra belirlenecek. Milli Eğitim müfettişlerinin de öğretmen hakkında idari disiplin soruşturması açtıkları öğrenildi.

Öte yandan bir başka öğretmenin ise, taciz olaylarının duyulmasının ardından hakkında taciz suçlaması bulunan öğretmen ile tartıştıktan sonra kalp krizi geçirdiği belirtiliyor. Kalp krizi geçiren öğretmene, stent takıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

ÖNCEKİ HABER

Hükümet Bozcaada için rant planında ısrarcı!

SONRAKİ HABER

Avukatlar cübbeleriyle Cumhuriyet gazetesine yürüdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...