24 Mayıs 2012 07:17

Varto’da çatışma

Muş’ta dün bir astsubayın öldürülmesinin ardından başlatılan operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada bir uzman çavuş yaralandı. Varto İlçesi’ne giden Muş Valisi Ali Çınar, operasyonların devam edeceğini belirterek, olayın intikamını alacaklarını dile getirdi.Varto’da dün evine giden bir

Varto’da çatışma
Paylaş

Muş’ta dün bir astsubayın öldürülmesinin ardından başlatılan operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada bir uzman çavuş yaralandı. Varto İlçesi’ne giden Muş Valisi Ali Çınar, operasyonların devam edeceğini belirterek, olayın intikamını alacaklarını dile getirdi.

Varto’da dün evine giden bir astsubayın öldürülmesi üzerine başlatılan operasyonda bir uzman çavuşun yaralanmasından sonra ilçeye giden Muş Valisi Ali Çınar, İlçe Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek, yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi aldı. Basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Çınar, “Operasyonlar kararlı bir şekilde sürüyor. Bunun intikamını kesinlikle alacağız” diye konuştu.

Varto’nun Çaylar ve İçmeler mevkiinde askeri operasyonlar başlatıldı. Operasyonda çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Cumali Borok (34) yaralandı. Yaralı Cumali Borok askeri helikopterle Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Valilik olayla ilgili yaptığı açıklamada ise 1 gerillanın yaşamını yitirdiğini belirtirken, bölgede hava destekli operasyonlara ve arama tarama faaliyetlerine devam edildiği bildirildi. (MUŞ)

ÖNCEKİ HABER

Öğrencilerden gözaltılara karşı yürüyüş ve boykot

SONRAKİ HABER

Bostaniçi’nde operasyonlar protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...