14 Kasım 2016 10:13

Kuryenin getirdiği paket patladı

İstanbul Maltepe'de bir işyerinin 4. katında özel bir kurye tarafından getirilen pakette patlama oldu. Olayda 1'i ağır 3 kişi ağır yaralandı.

Paylaş

İstanbul Maltepe Zümrütevler Mahallesi Nazmi Ülker sokakta bir enerji ve otomasyon şirketinde saat 13.00 sıralarında patlama meydana geldi.

İddiaya göre özel bir kurye tarafından iş yerinin müdürü adına paket getirildi. Müdürün odasının bulunduğu 4. kata çıkarılan paket orada patladı. Yaşanan patlamada firma müdürü ağır yaralanırken orada bulunan iki çalışan da hafif yaralandı.

FİRMA MÜDÜRÜNÜN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulans ile çevre hastanelere götürdü. Tedavi altına alınan yaralılardan firma müdürünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ÇALIŞANLAR KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Görgü tanıkları bir kurye tarafından getirilen paketin patladığını söylediler. Patlamanın ardından yaralıların merdivenlerden aşağı indiği belirtildi. Öte yandan patlama sonrasında sokağa dökülen şirket çalışanları korku ile ağladı.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından polis olayla ilgili geniş kapsamlı araştırma başlattı. İncelenen işyeri güvenlik kamera kayıtlarında, paketi getiren kuryenin kameraya yansıdığı görüldü. Kimliği belirlenen A.C.K. adlı kişiyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen operasyonda A.C.K. yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede, A.C.K'nın olayda ağır yaralanan Osman Özdemir Kurdaş'ın oğlu olduğunun belirlendiği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen A.C.K.'nın sorgu işlemleri sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Cumhuriyet’te tutukluluk kararına itiraz

SONRAKİ HABER

Mülteci krizine mimari çözümler aranacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...