13 Kasım 2016 18:04

Portakal: Mesleğimizi endişelerimizle yapıyoruz

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Pantene Altın Kelebek ödüllerinde yaptığı konuşmada 'Mesleğimizi endişelerimizle yapıyoruz' dedi.

Paylaş

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Pantene Altın Kelebek ödüllerinde yaptığı konuşmasında "Mesleğimizi endişelerimizle yapıyoruz, korkularımızla yapıyoruz. Endişelerin ve korkuların bizi esir almasına da izin vermiyoruz" dedi.

T24'ün haberine göre Portakal, En İyi Erkek Haber Sunucusu ödülüğünü aldığı sırada Hrant Dink cinayetine ilişkin soruşturmada tutuklanan FOX TV Haber Müdürü Ercan Gün'e de değindi. Portakal, "Biz FOX ailesi olarak, FOX yöneticileri olarak, buraya gelen arkadaşlarım olarak ve cezaevinde olan arkadaşım Ercan Gün için yüreğimizi ortaya koyup her gün bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Portakal şöyle konuştu:

"Biz FOX ailesi olarak, FOX yöneticileri olarak, buraya gelen arkadaşlarım olarak ve cezaevinde olan arkadaşım Ercan Gün için yüreğimizi ortaya koyup her gün bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Endişelerimizle yapıyoruz, korkularımızla yapıyoruz. Endişelerin ve korkuların bizi esir almasına da izin vermiyoruz. Yapabildiğimiz müddetçe en iyi haberi yapmaya devam edeceğiz.

Bu ödülü tüm gazeteciler adına almıyorum, işini adam gibi, doğru düzgün yapan gerçek gazeteciler için alıyorum." (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Alpay'dan Erdoğan, Yıldırım ve Kılıçdaroğlu'ya mektup

SONRAKİ HABER

Cem Küçük'ten Portakal'a tehdit gecikmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...