12 Kasım 2016 14:08

Özyalçıner, Sennur Sezer'in kitaplarını imzalıyor

Adnan Özyalçıner, İstanbul Kitap Fuarı'nda kendisinin ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz eşi, Şair-Yazar Sennur Sezer'in kitaplarını birlikte imzalıyor.

Paylaş

Yazar Adnan Özyalçıner, İstanbul Kitap Fuarı'nda Evrensel Basım Yayın'dan çıkan yeni kitabı Yok Olan İstanbul ile Sennur Sezer'in kitaplarını birlikte imzalıyor.

Fuar boyunca hem kendinin hem de eşi Sezer’in okurlarıyla buluşacak olan Özyalçıner,  geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Şair-Yazar Sennur Sezer’in kitaplarını uzun bir süre daha imzalayacağını söyledi.

49 yıllık evliliklerinin ardından “Kendimi Sennur ile birlikte hissediyorum, ben ikimizi bir olarak gördüğüm için ikimiz bir gibi hareket ediyorum” diyen Özyalçıner, kitap fuarlarında ve imza günlerinde yaşadıklarını ise şöyle anlattı; “Sennur’u tanıyan ve seven birçok okur tanıdım, özlemle Sennur’u andıklarını söylediler."

Sezer’i yeni tanıyanlarla ve eski okurları ile birlikte andıklarını söyleyen Özyalçıner, kendisinin bile Sennur Sezer’in bu kadar seveni olduğunu bilmediğini söyledi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘İklim değişikliği çok hızlı artarsa, sonumuz gelebilir’

SONRAKİ HABER

15 Temmuz’un sonrasına Emek Cephesi nasıl bakıyor 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...