11 Kasım 2016 12:37

Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Sakık: Kayyımı sen Gökçek’e ata

Ağrı Belediyesi’nin faaliyetlerini halka tanıttığı toplantıda seçilmişlere yönelik tutuklamalar ve kayyım atamaları protesto edildi.

Paylaş

Ağrı Belediyesi yaptıkları son faaliyetleri yurttaşlara tanıtmak üzere bir toplantı düzenledi. Çok sayıda yurttaşın katıldığı toplantıda seçilmişlere yönelik tutuklamalar protesto edildi.

Toplantıya Ağrı Belediyesi Eş Başkanları Sırrı Sakık, Mukaddes Kubilay ve yardımcıları Halef Keklik ve Ömer Polat’ın yanı sıra HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk katıldı. Yüzlerce kişinin yer aldığı toplantıda ilk olarak konuşan HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk,”Cemaat mensuplarıyla mücadele edeceğiz, bu nedenle OHAL ilan ettik’ diyenler, şu anda tüm muhalif kesimlere yönelmiş durumda. Kendisi gibi düşünmeyen ne kadar kişi varsa, hepsini sindirmeye ve korkutmaya çalışıyorlar” dedi.

Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Sakık da,“Biz halkımızla toplantı yapıyoruz. Bu halkı tanımıyorsunuz. Ama hodri meydan! Nereye kayyım atandıysa, bu gün seçim yapalım. Halk mı devlet mi? Görelim bakalım. Kaynağımız halkımızdır ve buralara gelen paraları da çar çur etmiyoruz. Katkı da sunuyoruz. Kayyım atayacaksan, Vallahi önce sen Melih Gökçek için kayyım atamalısın. Bütün Ankara’yı satmışlar. Kendisi, çocukları ve yandaşlarıdır. Türkiye’nin en büyük zenginleridir. Ayıptır ve günahtır. Sen Ağrı Belediyesine onlarca müfettiş gönderirken, İstanbul ve Ankara’ya bir tane müfettiş göndermiyorsun” diye konuştu. Toplantıda belediye faaliyetlerini anlatan sinevizyon gösterimi ve sunumlar da yapıldı. (Ağrı/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Meteoroloji: Hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak

SONRAKİ HABER

Ankara JİTEM Davası: 'Çok gizli' ölüm listesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...