08 Kasım 2016 17:32

Jale Sancak’tan yeni öyküler: Belki Yarın

Yazar Jale Sancak’ın yeni öykü kitabı Belki Yarın 11 Kasım’da okurlarla buluşuyor.

Paylaş

Yazar Jale Sancak’ın yeni öykü kitabı Belki Yarın 11 Kasım’da okurlarla buluşuyor. Yeni  bir yayınevi olan hep kitap’ın yerli edebiyat dizisinden ilk kitabı Belki Yarın, sıradan sanılan sıra dışı hayatları insanın içini titreten bir gerçeklikle aktarıyor.

Jale Sancak’ın yeni öykü kitabı Belki Yarın, toplam 11 öyküden oluşuyor. Sıradan sanılan sıra dışı hayatları insanın içini titreten bir gerçeklikle aktaran bu öykülerde neler, kimler yok ki? Bataklığın yuttuğu hayatlar, hep aynı rüyayı gören bir kadın, bir palyaçonun kırık aşkını kaleme alan bir yazar, karşı kıyıya ulaşmak için ölümü göze alanlar, ıssızlığıyla can yakan bir ada, sahaflara düşen yaşam hikâyeleri, son otobüsün garip yolcuları, hayatı hep gece gibi yaşayan Tekgül, Kevser ve Alev… Ve umut kesilmeyen, her şeyin ertelendiği yarın. 

11 Kasım’da hep kitap etiketiyle raflardaki yerini alacak olan Belki Yarın, 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında da TÜYAP 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Nietzsche Sempozyumu

SONRAKİ HABER

‘Adalet ve Özgürlük İçin Uluslararası Forum’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...