07 Kasım 2016 12:43

Karadeniz'in batısı, Marmara ve Ege'de fırtına bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz'in batısı, Marmara ve Ege'de fırtına beklendiğini açıkladı. (Fotoğraf: Arşiv)

Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz'in batısı, Marmara ve Ege'de fırtına beklendiğini açıkladı.

Batı Karadeniz'in batısı ve Marmara'da fırtınamsı rüzgar şeklinde esmekte olan rüzgarın Salı günü öğle saatlerinden sonra kuvvetini artırarak güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, Marmara'da yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesinin bekleniyor

Kuzey Ege'de yarın ilk saatlerden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak, güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Güney Ege'de Çarşamba günü ilk saatlerden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak, güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz, Marmara ve Ege denizindeki fırtınanın, Perşembe günü (10.11.2016) akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan'dan Avrupa'ya: Bumerang gibi sizi de vuracak

SONRAKİ HABER

Türkiye'de Eylül-Ekim döneminde medyaya baskının zaman akışı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...