07 Kasım 2016 11:34

Barınaktaki sokak hayvanlarına tabanca ile ateş açtı

Kırklareli'de barınaktaki hayvanlara tabanca ile ateş eden Erdil A., gözaltına alındı.

Paylaş

Kırklareli’nin Babaeski İlçe Belediyesi'nin sokak havanları için oluşturduğu geçici barınağa gece geç saatte giren Erdil A., iddiaya göre hayvanların üzerinde tabanca ile 3 el ateş açtı. Barınakta gönüllü olarak bulunan sokak hayvanlarını sahiplenmesiyle tanınan 34 yaşındaki Gökçer Korkmaz'ı da tehdit eden saldırgan gözaltına alındı. Kurşunlar, şans eseri hayvanlara isabet etmedi.

Gökçer Kormaz'ın başvurusu üzerine Babaeski Belediyesi Filamingo Caddesi'nde sokak hayvanları için geçici barınak oluşturdu. Gökçer Kokmaz, yaklaşık 70 hayvanın bulunduğu barınakta da gönüllü olarak, hayvanların bakımını üstelendi.

Hayvanların bulunduğu barınağa otomobille gelen Erdil A., belirlenemeyen nedenle üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarıp, hayvanların üzerine 3 el ateş etti. Kurşunlar, şans eseri hayvanlara isabet etmedi. Silah sesi üzerine bulunduğu odadan dışarı çıkan Gökçer Korkmaz, ateş açan Erdil A.'nın yanına giderek, “Niye ateş ediyorsun?” diye tepki gösterdi. Korkmaz, saldırganın tabancayı doğrultarak kendisini tehdit ettiğini anlatırken, "Bana 'Fazla konuşma seni de vururum' diyerek küfür ve hakaretler etti. Kendisi ile bir süre tartıştıktan sonra olay yerinden otomobiliyle kaçtı. Ben hemen polisi arayıp durumu bildirdim. O anlarda çok korktum, hayvanlara ateş eden bir kişi bana da ateş edebilirdi" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri incelemede bulunduktan sonra, sokak havanlarına ateş açın kişiyi otomobilin plakasından belirleyerek gece gözaltına aldı. Zanlının emniyetteki soruşturması sürüyor. (Kırklaeli/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

İşçi aileleri 56. Vicdan ve Adalet Nöbetinde bir araya geldi

SONRAKİ HABER

Ferrero işçileri 30 gündür grevde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...