06 Kasım 2016 15:15

Fabrikada iş cinayeti: Taşeron işçi hayatını kaybetti

Çerkezköy'de hortum üretim fabrikasında taşeron işçi 24 yaşındaki Taner Demirel çatı malzemesinin kırılması sonucu düşerek yaşamını yitirdi.

Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde hortum üretim fabrikasında taşeron işçi 24 yaşındaki Taner Demirel, baca temizliği ve çelik halat değişimi yaptıkları sırada çatı malzemesinin kırılması sonucu 7 metrelik yükseklikten düşerek yaşamını yitirdi. Yanındaki arkadaşı Halil Parlak ise Demirel'in üzerine düşerek bacaklarını kırdı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan Taner Demirel ile Halil Parlak, baca temizliği ve halat değişimi için bir binanın çatısına çıktı. İşçiler çalışırken, çatı malzemesi ethernitin kırılması sonucu peş peşe düştü. İşçilerden Taner Demirel olay yerinde hayatını kaybetti, onun üzerine düşen Halil Parlak'ın ise iki bacağı da kırıldı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla bacakları kırılan Halil Parlak Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Taner Demirel'in cesedi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Alman gazeteciler, tutuklu meslektaşları için balon uçurdu

SONRAKİ HABER

Adana'da 'OHAL'siz Türkiye, YÖK'süz üniversite' söyleşisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa