06 Kasım 2016 09:16

Başbakan Yıldırım: Demokrasi için teröre sahip çıkmayalım

Başbakan Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun 'demokrasiye sahip çıkalım' sözlerine cevap olarak; ‘demokrasiye sahip çıkmak için teröre sahip çıkmayalı

Paylaş

Binali Yıldırım Erzincan’da Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Et ve Süt Kurumu'na ait Erzincan Tavuk Kombinası'nın açılışında konuştu.

Yaptığı konuşmada Yıldırım, 'Demokrasiye sahip çıkalım' Kılıçdaroğlu’na verdiği cevapta, "Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki; 'demokrasiye sahip çıkalım.' Ey Kılıçdaroğlu, demokrasiye elbette sahip çıkacağız. Demokrasiye birlikte sahip çıkacağız, ama demokrasiye sahip çıkmak için teröre sahip çıkmayalım. Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çıkmamakla olur" dedi.  

Yıldırım konuşmasının devamında şunları söyledi "Şunu bilmenizi istiyorum. Ülkenin her köşesinde bir FETÖ bir yandan BTÖ (bölücü terör örgütü), bir yandan DHKP/C bilumum şer odaklarıyla amansızca mücadele ediyoruz. Bu mücadelede her gün yeni başarılar elde ettikçe bazılarının nasırına bastığımızı biliyoruz, ciyak ciyak bağırıyor ses vermiyorlar. Ne derseniz deyin, ne yaparsanız yapın bu ülkede bir terörist kalmayana, ay-yıldızlı bayrak ülkenin her köşesinde dalgalanıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Destekçilerin hevesini kursağında bırakacağız." (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Dicle Deli: Allah, Muhammed ve kararan kalp

SONRAKİ HABER

Ebru Mavi: Hiç arkasını dönüp gitmezdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...